Sverige   Logga in  /   Skapa konto
Valutor:

Frakt & Retur

Easy 30-Day Returer

Vi arbetar för att din totala tillfredsställelse. Om du av någon anledning, du är inte helt nöjd med ditt köp, kan du få en full återbetalning av produktpriset och tillhörande skatt, inom sextio (30) bankdagar efter mottagandet av produkt (er).

För att få antingen en kredit för ett utbyte eller en kredit på din avgift konto, observera att alla returer och byten måste vara i nytt, oanvänt eller oanvända tillstånd med de ursprungliga taggar och klistermärken bifogas. Poster som bedöms slitna, används, smutsiga eller saknade taggar kommer att återlämnas till köparen på egen bekostnad och ingen återbetalning kommer att utfärdas. Kvinnors badkläder är berättigad till avkastningen endast om sanitära liner är plats. Underkläder, skräddarsy och personifierade objekt är inte returneras. Sedan förlorade transporter retur som har ansvaret för kunden, vara säker på att få ett spårningsnummer från kuriren för returfrakten.

Internationell Frakt

Vår hemsida har antagit den internationella sjöfarten lösningen Fiftyone så att du kan enkelt handla från och fartyg till något av de länder som anges nedan. Nu kan du handla vår webbplats i din valda valuta och se din kompletta ordersumman, inklusive fraktkostnader, tullar och skatter när du checkar ut. När du skickar din beställning, är det totala garanterade till den valutakurs som indexeras när du gjorde din beställning. Du kommer inte att debiteras några ytterligare avgifter vid leverans.

Välj land och valuta du vill handla i och klicka sedan på Uppdatera. Om ditt land inte visas nedan, välkommen tillbaka med oss ​​under de kommande månaderna som vi kommer att fortsätta att lägga till länder.